RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Ноги Путіна "танцюють" окремо від тіла: медик вказала на серйозне порушення у мозку

У російського президента Володимира Путіна серйозні проблеми зі здоров'ям - це можна помітити судячи з рухів частин його тіла.

Про це повідомив сайт "НВ".

За словами в рача-невролога з 15-річним стажем роботи Олександри Щебет, йдеться про так звані "мимовільні гіперкінези" - мимовільні рухи, які Путін не контролює через порушення роботи головного мозку. Також це може бути прояв облітеруючого атеросклерозу артерій нижніх кінцівок. Це хвороба, не пов'язана з порушенням головного мозку, при якій перекривається кровообіг та відбувається недостатнє кровопостачання ніг.

оли людина тривалий час сидить, у неї починається затерпання ніг і вона мусить ними рухати, щоб поліпшити кровотік. Тому, можливо, це всього-на-всього прояв такого облітеруючого атеросклерозу, тим більше, що Путін якраз підпадає під нього за віком", - заявила Щебет.

Фахівець додала - якщо подивитися будь-яке відео зі ходою Путіна, то можна помітити, що його права сторона, його праві кінцівки працюють не дуже добре.

"Під час ходіння він активно вимахує лівою рукою, а от притаманних під час ходіння рухів правою рукою у нього немає. Хтось каже, ніби він накульгує, але насправді там, напевно, є слабкість у правих кінцівках. З огляду на це, можна запідозрити, що або у нього був інсульт, який і дав ураження правої частини тіла, бо впадає в очі його асиметричність, або ж це прояв згаданого метастазування", - зазначила лікарка.

Раніше ми повідомляли, що окрім онкохвороби, у Путіна є ознаки синдрому паркінсонізму.

До цього начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов заявив, що Володимир Путін зможе прожити ще кілька років із поганим станом здоров'я.