RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

"Фінансовий" день для Тельців та напружений для Левів: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 7 грудня

Астрологи склали гороскоп на середу, 7 грудня, для всіх зодіакальних сузір'їв. Загалом упродовж цього дня спостерігатиметься підвищене прагнення до незалежності та бажання відстоювати свої інтереси. Чудовий час для самостійних проектів та чітких, рішучих дій.

Про це повідомляє "Апостроф".

Читайте також: Вони розкриються і розправлять крила: три знаки Зодіаку зустрінуть справжнє кохання в 2023 році

Овен

Представників цього знаку очікує дисонанс з оточення, зокрема з близькими. Овнам здаватиметься, що всі навколо надто серйозні, тоді як оточення дратуватиметься від їхньої безтурботності. До особливих сварок, що дали б тріщину у взаєморозумінні, не дійде.

Телець

Сьогодні Тельці будуть здатні на рішучі та радикальні заходи у сфері фінансів. Народженим під цим знаком не захочеться "сім разів відміряти", а будуть налаштовані відрубати хоч сім разів. Є загроза, що Телець необдумано викине гроші на вітер. Однак з іншого боку він зважиться на ті фінансові кроки, які дуже давно назріли.

Близнюки

У Близнюків сьогодні відкриється "дар" критика. Мішенню стануть всі, хто їх оточує. Близнюки щиро віритимуть, що їхні зауваження доречні та змусять людей виправити помилки, тоді як "мудрі" зауваження стануть джерелом образ. Зірки радять не витрачати на це сили.

Рак

У цей день на Раків оточення буде перекладати свої проблеми. До всього - їх можуть зробити ще й крайнім у якихось питаннях. Тому, щоб вами не скористалась, не будьте поступливі. Навпаки - жорстко стійте на своєму, відсікаючи подібні спроби. Інакше є загроза закинути свої справи, відавши перевагу чужим.

Лев

Леви сьогодні відчуватимуть нав'язливий тиск. Це може бути час, обставини чи прохання інших. Позбутися цього не вдасться, тому доведеться змиритися. Зірки радять усамітнитися та зайнятися своїми справами, не відволікаючись на інших.

Діва

В усіх справах очікується прорив. Головне - у потрібний момент діяти рішуче і чітко. Завдяки наполегливості Дівам вдасться вирватися вперед. Тому використайте цей день для важливих справ, зокрема у роботі. Це дозволить досягнути нових висот.

Терези

У цього знаку прокинеться підвищене бажання справедливості. Їм заманеться когось захищати, якщо їхні інтереси утискають. Є загроза того, що Терези бачитимуть порушення прав навіть там, де цього нема. Тому зірки радять не піддаватися таким бажанням.

Скорпіон

Скорпіони ризикують прогаяти час у пошуках істини. Ці пошуки правди стосуватимуться всього: взаємовідносин з колегами та близькими. Проте Скорпіон може виявити у підсумку, що істина нікому не потрібна, окрім нього.

Стрілець

Стрільцям сьогодні не можна вести подвійну гру чи щось приховувати, адже це скінчиться сумно. Щоб отримати потрібний результат, дійте відкрито. Оточення оцінить вашу чесність і прямоту, однак у відвертості тримайтеся межі.

Козеріг

Ситуації вимагатимуть від Козерога говорити те, що від нього чекають, а не те, що думає. Астрологи кажуть, що відвертість доречна не завжди, особливо у важливих розмовах. Виклавши все, можна тільки нашкодити. Якщо вдасться утриматися від коментарів, то будете у виграші.

Водолій

Водолії теж матимуть войовниче налаштування. Замість розплутування вузлів, будуть готові розрубати. Не для всіх питань такі радикальні заходи підходять. Тому краще до справ, що потребують часу та делікатного підходу, сьогодні не підходити.

Риби

Сьогодні Риби будуть зайняті розгрібанням завалів. Ситуація складеться так, що доведеться бодай у чомусь навести лад. Це може бути робочий стіл, справи чи плани. Під час цього процесу може виявитися щось забуте, але актуальне та цінне.

Нагадаємо, раніше ми писали, що три знаки Зодіаку чекають великі зміни в грудні.