RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Росія не шкодує грошей на війну: відеозвернення Зеленського

Кремль не шкодує грошей на повномасштабну війну, метою якою є знищення українського народу.

Про це під час традиційного відеозвернення заявив президент України Володимир Зеленський.

За його словами, енергетики продовжують відновлювати роботу критичної інфраструктури, яку вкотре обстріляла Росія. За поточну добу електроенергію повернули майже 6 мільйонам українців.

Читайте також: Як відновлюють енергосистему після удару росіян: в "Укренерго" розповіли про ситуацію

Очільник держави попередив, що є проблеми з постачанням тепла та води, а найгірша ситуація зафіксована у Києві, Львові та Вінниці. Разом з тим, аварійні вікдлючення світла продовжуються в інших регіонах країни.

"Росія не шкодує ресурсів на війну проти нашого народу – саме проти людей, проти усіх українців від Луцька до Харкова, від Сум до Одещини. І я вдячний кожному лідеру, я вдячний кожному народу – нашим партнерам, які розуміють, що такі масштабні "інвестиції" Росії в терор – уже, уявіть собі, понад 4 тисячі ракет! – треба перекривати ще більшою допомогою людям, проти яких цей терор спрямований", - продовжив Зеленський у відеозверненні.

Очільник держави вкотре звернувся до лідерів Заходу та закликав їх допомогти України із захистом неба. За його словами, постачання сучасних систем ППО зробить неможливим ракетний терор з боку РФ та гарантує повну безпеку для цивільних українців.

Раніше ми розповідали, що Володимир Зеленский різко висловився про Путіна і заявив про готовність до поєдинку.