RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Можна буде впізнавати водіїв: що відомо про новинку Genesis GV60

Автомобіль Genesis GV60, який поповнить модельний ряд у 2023 році, отримає від розробників біометричні функції.

Про це пише тематичне видання AvtoDream.

За даними журналістів, модель Genesis GV60 отримає першу в світі технологію розпізнавання обличчя для безключового входу в автомобіль.

Читайте також: Названо найбезпечніші у світі авто

Функція Face Connect дозволить власникам автівки розблокувати та отримати доступ до свого транспортного засоду за допомогою лише обличчя. В автомобіль буде вбудовано датчик розпізнавання з контролером обробки зображень глибокого навчання.

Як запевняють розробники, водіям потрібно буде отримати доступ до автомобіля за допомогою його фізичного ключа лише один раз і налаштувати свій профіль для розпізнавання обличчя. Наступні блокування, розблокування та запуски силового агрегату можна виконувати без потреби у фізичному ключі.

Преміальний автовиробник Genesis повідомляє, що системою легко користуватися, а на середній стійці є світлодіодний індикатор, який візуалізує стан транспортного засобу та інформує про підтвердження щоразу, коли система активується. Більш того, як запевняють розробники, біометричні дані власників Genesis GV60 ніколи не завантажуються та не зберігаються віддалено за межами автомобіля.

Раніше ми розповідали, що Hyundai вводить передову систему сканування сітківки.