RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

"Укрзалізниця" змінила правила продажу квитків на міжнародні рейси: що потрібно знати

Державна "Укрзалізниця" з 28 січня змінила правила продажу квитків на міжнародні рейси.

Про це повідомляє пресцентр компанії.

Нововведення, як розповідають в "Укрзалізниці", були запроваджені для того, аби унеможливити перепродаж квитків на міжнародні пасажирські рейси. Зокрема, це стосується популярного напрямку №67/68 "Київ - Варшава - Київ".

Читайте також: Шапка Бориса Джонсона від "Укрзалізниці" стала хітом: ось її історія

"Запроваджено ще одне коригування в процес продажів, яке має не залишити шансів спекулянтам і дати можливість пасажирам простіше знаходити квитки. Окрім відкриття продажів рівно за 20 днів до дати поїздки о 08:00, усі квитки, що повертатимуться на конкретну дату, будуть вводитись у систему чітко за один день до дати поїздки між 08:00 та 09:00 ранку", - йдеться у повідомленні державної компанії.

Якщо пасажир не встиг купити квиток за 20 днів до відправлення - йому тепер не треба "полювати" в режимі онлайн чи звертатися до спекулянтів. У громадян відтепер з’явиться змога у певний проміжок часу знайти усі квитки на потрібний рейс, які були повернуті іншими клієнтами.

"А квитки, які будуть здаватись день у день, повертатимуться в систему не пізніше, ніж за 30 хв після здачі. Тож "Свєту - рішаю білети" можна видаляти з телефонної книги, якщо досі є", - додали в "Укрзалізниці", розповідаючи про нововведення.

Раніше ми розповідали, що в Україні через ракетний удар виникли проблеми з рухом поїздів.