RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Рада збільшила чисельність прикордонників у складі Сил оборони

Верховна Рада України підтримала законопроєкт #11091 – закон передбачає збільшення чисельності військовослужбовців Державної прикордонної служби України ще на 15 тисяч осіб.

Про це написав у своєму Telegram-каналі народний депутат Ярослав Железняк.

Читайте також: Перед зачисткою уряду: що стоїть за скандалом з міністром Сольським

Він зауважив, що сьогодні, 24 квітня, Верховна Рада України підтримала законопроєкт, що передбачає збільшення чисельності Державної прикордонної служби України на 15 тис. військовослужбовців "з огляду на нагальну необхідність формування та нарощення бойових резервів Держприкордонслужби у складі Сил оборони і забезпечення готовності Держприкордонслужби в післявоєнний період взяти під контроль державний кордон у його міжнародно визнаних межах та адекватне реагування наявними силами та засобами Держприкордонслужби на актуальні й потенційні загрози національній безпеці на державному кордоні".

"Парламент збільшив чисельність Державної прикордонної служби України на 15 тис. військовослужбовців", – написав Железняк.

"За" підтримку законопроєкту #11091 "Про внесення зміни до пункту 1 розділу ІХ "Прикінцеві положення" Закону України "Про Державну прикордонну службу України" проголосувало 327 народних депутатів.

Нардеп зауважує, що таким чином закон передбачає, що чисельність Державної прикордонної служби України протягом року з дня припинення або скасування воєнного стану на території України, становитиме до 75000 осіб, зокрема до 67000 військовослужбовців.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, що змінить для українських студентів новий закон про вищу освіту.

  • Вас також може зацікавити:

Кінець Московському патріархату? Що готує Верховна Рада

Чарівне зцілення: депутати взялися миттєво "вилікувати" інвалідів

Будуть шукати чесних лікарів: як в Раді планують перевірити рішення всіх МСЕК