RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

Всі новини

Ще менше ППО і більше "хороших" росіян: окупанти поскаржилися на удар ATACMS по Криму

Сили оборони завдали масованих ударів по Криму, внаслідок чого загарбники зазнали втрат серед особового складу та озброєння.

Про це інформує наближений до окупантів Telegram-канал "Кремлевская табакерка".

Зокрема, пропагандисти бідкаються на нічні удари по окупованому Криму. Джерела каналу нібито підтвердили, що ЗСУ успішно провели операцію, завдавши ворогу втрат серед особового складу та озброєння.

Читайте також: Україна створила ударний дрон із спортивного літака: "Ніндзя" здатний летіти на тисячу кілометрів. Фото

"Вибуховою" була ніч для миса Тарханкут, де дислокувалися ворожі сили ППО. Ба більше, пропагандисти самі стверджують, що удари по російських позиціях завдали ракетами ATACMS, внаслідок чого ліквідовано 11 росіян, та знищено чотири системи ППО, зокрема три комплекси С-300 та один С-400.

"Хлопці намагалися збити ракети, які летіли прямо ними, ППО була ціллю удару. На жаль, збити не вдалося... Цей удар став для Сергія Аксьонова приводом знову попросити у Москві посилити ППО Криму. Відповіді на це прохання Сергій Валерійович наразі не отримав", - йдеться у повідомленні проросійського Telegram-каналу.

Проукраїнський паблік "Кримський вітер" прокоментував публікацію пропагандистів та зазначив, що наразі чекають на офіційне підтвердження. Міністерство оборони Росії та командування Сил оборони України на момент публікації матеріалу не коментували удари по позиціях росіян на мисі Тарханкут.

Раніше ми розповідали, що в Омську сталась потужна "нафтова" пожежа.

Вас може зацікавити:

"Бавовну" доставили дрони СБУ: спливли деталі нічних ударів по Росії

Масована атака дронів у Росії: що було ціллю спільної операції українських спецслужб

Під Смоленськом дрони атакували нафтобазу "Лукойла": фото і відео пожежі