RU  UA  EN

Понеділок, 24 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 червня

23 червня

Всі новини

Є кілька поворотних дат: астролог дав прогноз заморозки війни в Україні

Астролог Влад Росс, який передбачає повалення Путіна та його режиму в 2025 році, заявив, що завершення російсько-української війни не буде, однак відбудеться її заморожування.

Про це він розповів на своєму YouTube каналі.

Він наголосив, що на переговори чекати не варто.

"Я думаю, що все йтиме до заморозки конфлікту. Війна не закінчиться, вона всього-на-всього заморозиться. Не може закінчитися така війна переговорами між Зеленським і Путіним, тому що ці дві людини просто не підуть між собою ні на які переговори. А от заморожування конфлікту реально може існувати, і вона може початися саме після того, як Марс, планета війни, стане ретроградним, а Марс у ретроградному становищі завжди слабшає", - пояснив він.

Читайте також: Ворога чекає відплата: мудрець Геронтій передбачає перемогу України на велике свято

За словами астролога, це відбудеться 6 грудня та стане виходом на трек заморожування конфліктів. При цьому Марс вийде зі своєї ретроградності 24.02.2025 року. Саме в цей момент може повністю заморозитись конфлікт. А папери можуть бути підписані вже у травні, коли Сатурн увійде на знак Овна і всі великі війни у світі припиняться.

Він вкотре наголосив, що це не буде підписанням мирного договору – швидше за все буде підписано договір про обмін полоненими та тимчасове заморожування конфлікту за прикладом Японії та Радянського Союзу чи Північної та Південної Кореї.

"Ми залишимося перебувати у стані війни до того часу, як там не зміниться вже остаточно влада і поки нам не віддадуть наші території. Ми зможемо з ними підписати мир лише тоді, коли вони підуть з Криму та Донбасу", - резюмував астролог.

Нагадаємо, раніше старець Захарій назвав рік закінчення війни в Україні.

  • Вас також може зацікавити:

Буде ще цікавіше: мольфар розповів, що ще влаштують росіянам ЗСУ і Путін

"Треба вирішувати питання": відомий астролог про важливість систем Patriot для України

Допомога із США буде: астролог Влад Росс назвав ключові дати квітня і дав прогноз для України