RU  UA

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Транспорт та зв'язок

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

​Скандал з авіакомпанією Коломойського і SkyUp може отримати новий поворот

Комісія Державіаслужби України на засіданні 30 вересня розгляне питання обмеження права Міжнародних авіаліній України (МАУ) на експлуатацію повітряної лінії Київ-Гоа (Індія).

Про це йдеться в анонсованої порядку денному на сайті регулятора.

Пункт винесено на обговорення в зв'язку з тим, що заявку на виконання одного регулярного рейсу на тиждень між Києвом і Гоа з 1 жовтня подала авіакомпанія SkyUp.

Як пише профільне видання awianews, Державіаслужба розгляне питання можливого органиченно польотів МАУ за маршрутом, оскільки вся існуюча квота розподілена, але не використовується повністю протягом 12 місяців. У МАУ рейси на Гоа є сезонними.

Крім цього, комісія розгляне заявку SkyUp на отримання прав на регулярні польоти зі Львова до Парижа і в місто Бове поруч з Парижем з частотою до двох рейсів на тиждень. Раніше афілійований з SkyUp туроператор Join UP! почав продаж авіаквитків на рейси Львів-Париж (Бове) з кінця жовтня.

Як повідомляв "Апостроф", Баришівський райсуд в Київській області призупинив ліцензію на здійснення пасажирських перевезень українського "національного лоукостера" - авіакомпанії SkyUp Airlines.