RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

Путін тягне Україну в чергову пастку: в США помітили натяки на Гітлера

Президент Росії Володимир Путін намагається провернути на Донбасі небезпечну авантюру з міжнародними миротворцями.

Таку думку в інтерв'ю "Апострофу" висловив капітан першого рангу ВМС США у відставці, екс-представник НАТО в Росії Гаррі Табах.

"Володимир Володимирович (Путін, - "Апостроф".) - дуже хитрий, він говорить: так, миротворці повинні бути, я за мир, нехай будуть навіть американці, німці, натовці. Але він їх хоче поставити між федеральною Україною та сепаратистською Україною. Це повинно бути на кордоні з Росією, між ними і вашою територією", - говорить Табах.

Він попереджає, що для України буде дуже нерозумним погодитися на цю авантюру.

"Але Путін знає, що говорити, тому що люди, які не зважають у деталі, думають, що він все правильно говорить, так і треба зробити. Але Гітлер говорив те ж саме: що він - за мир і намагається всіляко зупинити війну. Великої різниці між промовами Путіна і Гітлера я не бачу", - підкреслив військовий.

Табах, який раніше служив в ООН, розповів, що ставиться до організації скептично.

"Ми, хто служив в ООН, розшифровуємо назву як - useless nobodies - корисні нікому, тому що ООН ніколи і нічому не запобігла і нічого не зупинила", - підкреслив він.

Подробиці читайте в матеріалі "Апострофа": Путін зруйнував все: світу загрожує поширення ядерної зброї - екс-представник НАТО в Росії.