RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Чи оголосять Трампу імпічмент: експерт розкрив деталі процедури і озвучив прогноз

Процедура імпічменту президента США може тривати роками і навряд чи закінчиться до початку чергових президентських виборів.

Таку думку висловив екс-керівник Національного центрального бюро Інтерполу Кирило Куликов в інтерв'ю "Апостроф TV".

За його словами, початок процедури імпічменту Трампа було очікувано, але це не означає, що вона завершиться відставкою американського лідера.

"Починається складна правова процедура, яка розтягується на роки. З огляду на те, що до виборів у США залишився майже рік, ця процедура навряд чи завершиться за цей період", - припустив Кирило Куликов.


На думку експерта, в ситуації, що склалася після розголошення подробиць скандальної розмови з Трампом, у Володимира Зеленського залишається єдино правильний варіант дій: зайняти позицію однаково віддалену від обох американських політиків, які, ймовірно, будуть конкурувати на майбутніх президентських виборах - Дональда Трампа і Джо Байдена .

«У нас є налагоджена співпраця між ФБР і Нацполіцією та НАБУ: в рамках запитів ми і будемо виконувати свої міжнародні зобов'язання», - вважає Кирило Куликов.

При цьому експерт невисоко оцінює шанси на перемогу Дональда Трампа на майбутніх президентських виборах в США. «Для пана Трампа сьогодні складна ситуація: він програє пану Байдену. Але є ще одна людина, яка готова піднести сюрприз - Берні Сандерс, який вже здивував під час минулої президентської кампанії", - зауважив Кирило Куликов.

Про те, чим Трамп розлютив Конгрес США і як його можуть зняти з посади, читайте в матеріалі "Апострофа" Імпічмент для Трампа: наскільки це серйозно і при чому тут Зеленський