RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

​В "Слузі народу" зробили несподівану заяву щодо скандальних "плівок Гончарука"

Глава парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що опубліковані в мережі аудіозаписи нібито розмови прем'єр-міністра Олексія Гончарука з колегами по Кабміну і керівництвом Нацбанку були сфабриковані. Однак він не заперечує, що на аудіо голос Гончарука, і стверджує, що була "склейка" розмови.

Про це він розповів в ефірі телеканалу "Наш".

"Це просто нарізка якихось фраз різних людей в різний час, щоб створити сенсацію. ... Як я розумію, це була "склейка" стратегічної сесії по фінстабільності, яка тривала три години", - додав Арахамія.

Глава фракції "Слуга народу" вважає, що записи опублікував один з учасників цієї стратегічної сесії.

Коментуючи слова, які нібито звучать на аудіо від імені Гончарука, про те, що у президента Володимира Зеленського "порожнеча в голові", Арахамія сказав, що прем'єр і глава держави повинні з'ясовувати свої стосунки особисто.

"Я не думаю, що у нього (Гончарука - "Апостроф") така позиція. Я багато разів був на нарадах, я бачу, як він поважає нашого президента, як вони поважають один одного. Якщо висмикувати з контексту, то потім можуть бути "чудові" нарізки", - сказав глава президентської фракції.

Як повідомляв "Апостроф", прем'єр-міністр України Олексій Гончарук нібито написав заяву про відставку після оприлюднення аудіозапису його розмови.

Однак пізніше в Кабінеті Міністрів України спростували інформацію про його звільнення, а аудіозаписи назвали фейком.