RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Наскільки українці готові дати відсіч росіянам: у РНБО вказали на "невидиму" зброю

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данилов розповів, як діяти Україні у випадку наступу Росії.

За його словами, всі відповідні установи одразу стануть на захист нашої країни. Також він розповів про головну зброю проти Кремля.

"Я хочу зазначити, що у нас є ще окрема зброя, на яку ніхто не звертає уваги. Це наш дух. Чому ми відрізняємося від росіян? Тому що дух свободи, дух відповідальності за нашу країну - це наш внутрішній дух, який не в кожній. нації, яка не в кожній країні присутній", - заявив Данилов.

Секретар РНБО згадав 2014 рік, один з найскладніших періодів незалежної України, коли хлопці майже без зброї йшли захищати нашу країну.

"Ворог ніколи не міг собі цього уявити, тому що він вважав, що, починаючи з приходу Януковича, він майже знищив нашу армію, знищив нашу Службу безпеки та інші інститути – але не так сталося. І саме завдяки цьому духу нашого народу сталися ті речі , які ми маємо сьогодні", - підсумував він.

Раніше "Апостроф" писав, що президент Туреччини Реджеп Ердоган запропонував стати посередником у вирішенні конфлікту України з Росією, але Москва проти.

Більше читайте: У нас є зброя проти Росії, на яку ніхто не звертає уваги