RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

27 березня

26 березня

Всі новини

Бандитська мітка для Зеленського: в Росії пояснили, чого чекати від Путіна

Президент Росії Володимир Путін буде намагатися "зламати" новообраного главу України Володимира Зеленського.

Про це повідомляє видання "Народна правда", посилаючись на слова російського соціолога Ігоря Ейдман.

Він відповів на питання журналістів про прийняття до складу РФ непідконтрольної Україні території Донбасу.

"Це було б дуже невигідне рішення. По-перше, це викличе неминучу хвилю нових санкцій. Ось тільки змогли вмовити своїх симпатиків в європейських елітах лобіювати скасування санкцій, а тут все по новій піде. Навіть просто офіційне визнання Росією незалежності цих "республік", як Абхазії і Південної Осетії, спричинить різко негативну реакцію Заходу", - заявив соціолог.

За його словами, також це безліч нових витрат для РФ.

"Зараз російська влада хитро каже, що будуть платити пенсії тільки тим донбасівцям, які живуть в Росії, а всім іншим повинна платити Україна. У разі офіційної анексії Донбасу, Росії доведеться самій платити пенсії всім його жителям. Тому, думаю, Путін поки не буде робити різких рухів", - зазначив Ейдман.

Як підкреслив соціолог, Путін вважає себе досвідченим вовком, а Зеленського - слабаком, якого можна зламати через коліно, і буде намагатися прогнути і принизити його.

"Зараз Путін послав Зеленському чорну мітку, мовляв, я можу тобі таке влаштувати. Це звичайна бандитська практика. Але я не думаю, що у нього вийде зламати нового українського президента. Шоу-бізнес - досить жорстке справа, там зубасті люди працюють. Зеленський, сподіваюся, знає, як спілкуватися з бандитами", - заявив Ігор Ейдман.

Як повідомляв "Апостроф", екс-президент України Леонід Кравчук розповів, що у Володимира Зеленського є два шляхи для повернення світу на Донбас.