RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Суд розглядає по суті справу про вбивство Шеремета: онлайн відеотрансляція

У п'ятницю, 4 вересня, Шевченківський районний суд Києва розпочав засідання у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета, яке розглядає суд присяжних.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на трансляцію судового засідання "Радіо Свобода".

У вбивстві журналіста "Української правди" Павла Шеремета, який загинув 20 липня 2016 року в результаті вибуху автомобіля в центрі Києва, підозрюють сержанта Сил спеціальних операцій Андрія Антоненко (Riffmaster), військового медика Яну Дугар і волонтера Юлію Кузьменко.

Вони заявляють про непричетність до вбивства.


Як повідомляв "Апостроф", 11 серпня з СІЗО відпустили лікаря Юлію Кузьменко, яку підозрюють у вбивстві журналіста Павла Шеремета. Кузьменко відпустили під цілодобовий домашній арешт.

Додамо, що 12 серпня Київський апеляційний суд залишив під арештом ветерана війни Андрія Антоненка, підозрюваного у причетності до вбивства журналіста Павла Шеремета.

До слова, 13 липня Київський апеляційний суд пом'якшив запобіжний захід одній з підозрюваних в справі про вбивство журналіста Павла Шеремета: з Яни Дугарь зняли електронний браслет і дозволили пересуватися країною.

Як повідомляв "Апостроф", раніше комісія Міністерства юстиції України підтвердила висновки експертиз у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета, справа була передана до суду.