RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Куди звертатись, якщо окупанти насильно вивозять вас з України: список контактів

Наразі майже 40 тисяч українців були примусово вивезені на територію країни-терориста Росії з тимчасово окупованих чи заблокованих міст України.

Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України надає список контактів, до яких можна звернутись по допомогу.

"Вже майже 40 тисяч українців примусово опинились на чужині – з тимчасово окупованих та заблокованих міст України російські військові масово вивозять їх за кордон – на територію Росії", - повідомляють у відомстві.

Українцям, які стали жертвами незаконних дій путінського режиму та хочуть повернутися додому, рекомендують назвати свої дати найближчому посольству України в сусідніх державах або державах можливого транзитного проїзду.

Україна доручила нижченаведеним посольствам надавати необхідну консультативну та консульську допомогу для забезпечення повернення українських громадян на Батьківщину.

Раніше "Апостроф" писав про дівчинку, примусово вивезену в Росію, яка розповіла росіянам, що про них думає й на що чекає. Вона сподівається, що її тато та дід пошвидше вб'ють усіх москалів, і їхня родина знову буде разом.