RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

20 травня

Всі новини

Тане від дотику ножа: рецепт приготування свинини в духовці

Новорічні свята тільки розпочинаються! Умілі кулінари завжди знаходять цікаві й незвичні рецепти, щоб здивувати своїх рідних і близьких.

У зв'язку з цим "Апостроф" ділиться оригінальним рецептом з приготування свинини в духовці.

Не кожен у своєму житті куштував ніжні свинячі відбивні із додаванням фруктів. Досвідчені кухарі рекомендують спробувати замінити традиційні ананаси на ківі. З цим фруктом страва заграє новими барвами смаку.

Читайте також: Нарізка, майонезні салати і м’ясні консерви: які продукти найшвидше псуються без світла

Для приготування страви знадобиться:

  • свиняче філе – 0,3 кг;
  • ківі – 1 шт.;
  • сир – 70 г;
  • рослинна олія – 3 столові ложки;
  • борошно - 3 столові ложки;
  • сіль та перець (за смаком).

Спочатку свинину ділять на шматки товщиною близько 2 см, філе перчать за смаком, обмотують кулінарною плівкою, а потім відбивають із двох сторін. Наступний крок: обваляти м'ясо в борошні й обсмажити так, що була скоринка, але не просмажувати повністю.

Ківі потрібно очистити від шкірки й розрізати на скибочки. Форму для запікання накрити фольгою і викласти на неї м'ясо, а поверх нього ківі - 3 скибочки на відбивну. І далі достатньо посипати їх тертим сиром, поставити в розігріту до 220 ° C духовку на 15 хв.

Раніше "Апостроф" повідомляв, як приготувати швидку закуску з яєць, коли зовсім немає часу.