RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Хто ви сьогодні за столом: найвідоміші види національних сніданків

Багато людей не люблять снідати взагалі, інші вважають за краще їсти одну і ту ж їжу вранці протягом багатьох років, а хтось любить поекспериментувати в готуванні.

"Апостроф" розповідає які сніданки найбільш популярні у світі.

Англійський сніданок зазвичай ситний і включає в себе яйця, бекон, сосиски, гриби, консервовані боби й тости з маслом. Такий сніданок зазвичай подається з чаєм чи кавою.

Французький сніданок легший, ніж англійський. Він зазвичай складається з кави, чаю або какао, круасанів, багету, меду, джему та олії. Також часто до французького сніданку додають йогурт, фрукти та сир.

Читайте також: Як швидко зробити драник хрустким – корисні лайфхаки

Італійський сніданок усупереч поширеному стереотипу також не можна назвати надто ситним. Найчастіше він включає каву і круасан або іншу випічку. Іноді до італійського сніданку додають сік чи йогурт.

Японський сніданок складається з рису, супу, яєць, риби та овочів. Також до японського сніданку часто подаються зелений чай та місо-суп.

Індійський сніданок - це різноманітний сніданок, який може включати чапаті (індійський коржики), досу (рисові коржики), пурі (смажені коржі), даля (чечевиця) і чай або кава.

Мексиканці зазвичай снідають тортильями, бобами, яйцями, сиром та гуакамоле (авокадо з цибулею, помідорами та спеціями). До мексиканського сніданку також часто додають смузі або агуа фреска (освіжаючий напій із фруктів та води).

Раніше ми писали, що Настя Каменських поділилася рецептами своїх улюблених сніданків.

Вас може зацікавити:

Сніданок 5-хвилинка: три ідеї на кожен день, які підуть із задоволенням та користю

Як приготувати сендвіч Монте-Крісто на сніданок: рецепт популярної страви із соцмереж

3 популярних продукту на сніданок, які особливо шкідливі натщесерце