RU  UA  EN

Пʼятниця, 21 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.18
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 червня

Всі новини

"Вірте і підтримуйте ЗСУ": українські морпіхи з Кринок передали "привіт" Мар’яні Безуглій. Відео

Воїни 35-ї окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Остроградського підтвердили, що вони контролюють Кринки Херсонської області.

"Апостроф" отримав ексклюзивне відео з власних джерел у Генеральному штабі ЗСУ.

Читайте також: Мар’яна Безугла захотіла стати міністром оборони України

У ньому бійці розповіли, що продовжують виконувати бойові завдання на лівобережжі Дніпра в Херсонській області. Закликали не довіряти інформації, яку поширюють публічні особи, що нібито село Кринки вже не контролюють українські сили.

"Сьогодні 13 червня 2024 року ми, воїни 35 окремої бригади морської піхоти, виконуємо бойові завдання на лівому березі Дніпра, а саме - селі Кринки. Просимо максимальної підтримки та довіряти морпіхам. А також не сприймати на віру інформацію, яку розповсюджують деякі публічні особи, такі як пані Маряна Безугла (Вам - окреме "вітання"), про те, що наче наші морські піхотинці кинули село Кринки. Ми - тут, продовжуємо боротися з російськими окупантами. Слава Україні", - наголосили в 35 ОБрМП.

Також бійці додали кадри, де видно, як вони продовжують нищити ворога на цьому напрямку.

Днями народна депутатка, заступниця очільника Комітету ВР з питань нацбезпеки, оборони та розвідки Мар’яна Безугла зробила чергову скандальну заяву щодо ситуації на фронті. Вона заявила, що нібито Роботине і Кринки вже не контролюють українські сили.

Раніше "Апостроф" писав, що на думку політичних експертів, необхідно ігнорувати заяви Безуглої та вимагати від керівництва ВРУ реакції.

  • Вас також може зацікавити:

Тест на чесність: Мар'яна Безугла маніпулює фактами і дискредитує командування Збройних сил

Умєрова відправляють на підвищення

Голова комітету Ради з нацбезпеки відреагував на чутки про заміну Сирського