RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У мережі показали обурливі фото зруйнованої дороги на Маріуполь

У мережі жорстко розкритикували стан дороги "Маріуполь-Запоріжжя", на якій взагалі немає асфальту, незважаючи на її стратегічну важливість.

Відповідними фото на своїй сторінці в Facebook поділилася Маша Українська.

Жінка згадала, що прем'єр-міністр України Володимир Гройсман нещодавно звітував в уряді, що у 2018 році виділили 11 млрд гривень на ремонт доріг.

"Такого не було ніколи!, - написала вона. – Чому "Укравтодор" вирішує, яку дорогу ремонтувати в першу чергу, а про яку десять років не згадували і далі почекає?".

"Трасу Запоріжжя-Дніпро, мабуть, ремонтують уже в десятий раз, тому що по ній треба губернатору їздити до Києва звітувати, а про трасу Запоріжжя-Маріуполь можна взагалі не згадувати, і кинути, як "подачку" на ремонт 20 км від 220 км! А це саме та дорога, яка з'єднує півмільйонний прифронтовий Маріуполь з Україною! І люди, які живуть уздовж цієї траси, вже ставлять паркан, щоб машини не заїжджали до них в город", - додала Маша Українська.

"Десь конкретно хороші суми осіли. А доріг як не було так і немає", "Напевно, ремонт, - це коли зняли асфальт і не поклали новий", "Гройсману особисто задали питання: "Як дорогою з Маріуполя, якої немає, вивозити поранених?". Відповідь: "У нас війна, беру під особистий контроль". Подивимося", - прокоментували фото в соцмережах.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі розкритикували дивний ремонт доріг в Україні, при якому дороги просто закладають брудом.