RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

З'явилися нові подробиці НП з пасажиркою в поїзді "Укрзалізниці": відео

Постраждала внаслідок інциденту в поїзді 58-річна українка розповіла деталі події.

Про це повідомляє ресурс "Країна24".

За словами Надії, постраждалої в результаті падіння у вагоні верхньої полиці, вона їхала разом з друзями в Карпати.

"Зверху вмостилася на ніч середньої статури знайома Галина. Голова пасажирки верхньої полиці була над ногами потерпілої ... Через 6 годин поїздки, за 15 хвилин до станції Тернопіль, жінка прокинулася від гуркоту і страшного болю в області тазу. На ногах лежала частина верхньої полиці , а на підлозі - подруга. Полка була на мені, і жінка скочувалася вниз. Я лежала на правій стороні, обірвалася частина полки - добре, що не вся, інакше впала б мені на голову. Я не могла рухатися", - розповыла постраждала.

Однак працівники залізниці заявили, що пасажирка з верхньої полиці впала по свою необережність.

"Тільки-но лежак зірвався, пасажири почали вимагати у провідниці скласти акт, вона ж полагодила несправність. У документах АТ" Укрзалізниця "зазначено, всі кріплення справні, а винна пасажирка, тому що звалилася зверху", - зазначила жінка.

Надія також додала: "Вона спала, як і я, але все кріплення впало. Вони дали мені акт, який заповнив начальник поїзда, в ньому вказав, що жодної несправності не було. Він поводився по-хамськи, кричав, погрожував викликати поліцію. Але друзі наполягали, вони бачили: половина полки лежала на мені".

Нагадаємо, раніше в мережі донька постраждалої Надії розповіла про інцидент з мамою.

Як повідомляв "Апостроф", "Укрзалізниця" закупить машини в 5 разів дорожче аналогів у підприємства, пов'язаного з колишнім президентом України Віктором Януковичем.