RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

В Україні сотні авто потрапили на дорогах в снігові пастки: вражаючі фото і відео

Через негоду в Україні на дорогах виник автомобільний колапс.

Про це повідомляє ресурс dtp.kiev.ua.

Так, внаслідок сильного снігопаду і снігу на дорогах в пастці опинилися автомобілі на трасі Київ-Харків.

"Біле безмовність: траса Київ-Харків. 0.00 кілометрів на годину вже кілька годин, ситуація погіршується. Сотні авто в пастці", - йдеться в повідомленні.

Крім того, начальник поліції Полтавської області повідомив, що поліція також підключилася до допомоги на дорозі.

"Ситуація на дорогах складна, але разом з рятувальниками і місцевими органами влади докладемо максимум зусиль, щоб кожен, хто потребує, отримав допомогу", - написав він.

Також він написав про порятунок з снігового полону 46 дітей.

"Тільки що в Лубни доставили 46 дітей з Кременчуцького району, які їхали з екскурсії з Києва. Дітки в безпеці. Разом з органами місцевого самоврядування та рятувальниками ми поселили дітей в готель і місцеву школу. Завтра допоможемо безпечно дістатися дому", - розповів начальник поліції.

Також рятувальники повідомляють, що в результат снігові заметілі на дорозі виник колапс і в Дніпропетровській області. На трасі Дніпро-Запоріжжя рятувальники допомогли виїхати рейсовому автобусу Москва-Бердянськ. В середині знаходилося 10 пасажирів і водій

"Черкаська область. Ускладнено рух на автодорозі Золотоноша-Кременчук поблизу села Липове. Організовано пункти обігріву в готелі села Липове і в приміщенні школи села Святилівка (більшість людей відмовляються залишати свої транспортні засоби). Працівники ДСНС здійснюють перевезення людей до пунктів обігріву. Всього залучено 6 од. тех. і 14 осіб, в тому числі від ДСНС 4 одиниці техніки (з них 2 пересувних пункти обігріву) і 12 осіб", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв "Апостроф", 25 грудня внаслідок негоди без світла залишилися жителі Луганської області і ще восьми регіонів.