RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

18 травня

17 травня

16 травня

Всі новини

Під Хмельницькому вантажівка влетіла в кафе: є загиблі

У Хмельницькій області вантажівка влетіла в будівлю кафе, три людини загинули і двоє отримали важкі травми.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Трагедія сталася в ніч з 29 на 30 грудня на перехресті біля села Давидківці Хмельницького району. 38-річний водій вантажівки марки DAF їхав з Одеси в напрямку Хмельницького. На перехресті транспортний засіб з невстановлених поки причин з'їхав з дороги на узбіччя і врізався в недіюче кафе.

У кабіні автомобіля на момент аварії перебувало п'ять осіб - водій і четверо пасажирів. Троє з них - водій і двоє чоловіків 1990 і 1994 народження - загинули на місці події. Ще двох чоловіків, 1982 і 1994 року народження, госпіталізовано в обласну лікарню.

Кабіна вантажівки була настільки сильно пошкоджена, що рятувальникам довелося діставати загиблих і постраждалих за допомогою спеціального обладнання.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди відкрите кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.

Як повідомляв "Апостроф", в Росії зіткнулися пасажирський автобус, два бензовози і легкове авто, загинули шестеро людей. А на трасі Київ-Чернігів сталася серйозна ДТП за участю вантажівки і легкового автомобіля. Пізніше стало відомо, що в аварії загинули троє людей, двоє поранених перебувають у лікарні.