RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

У хостелі Києва знайшли закривавлене тіло водія маршрутки: фото

У вівторок, 22 січня, в кімнаті одного з хостелів Києва виявили труп чоловіка.

Про це повідомляє видання "Інформатор".

Тіло знайшли в хостелі за адресою вулиця Миколи Кибальчича, 1 близько 12:40. Закривавлений чоловік лежав у кімнаті двоповерхової будівлі.

За попередньою інформацією, чоловік працював водієм маршрутки. На прилеглій території припарковані автобуси, а в приміщеннях були облаштовані кімнати для відпочинку та ночівлі.

"В ніч з 21 на 22 січня компанія водіїв розпивала спиртні напої. Однак після сну чоловіка виявили мертвим. Попередньо, тіло знаходилося в підлозі сидячому положенні, а обличчя чоловіка було закривавлене", - йдеться в повідомленні.

Точна причина смерті на даний момент невідома, єдине, правоохоронці підтвердили, що на тілі немає ніяких явних пошкоджень. Загиблим виявився чоловік 1975 року народження. Подробиці інциденту з'ясовували слідчо-оперативні групи Дніпровського району і Головного Управління Національної поліції. Від чого помер чоловік - встановить патологоанатом.

Як повідомляв "Апостроф", 19 січня в Києві біля підвалу багатоповерхового житлового будинку виявили закривавлений труп чоловіка. А раніше поліцейські викрили та затримали росіянина, який вбив жінку і сховав її труп у себе в квартирі в Харкові. Також в Києві пацієнт лікарні убив сусіда по палаті милицями за те, що той не давав йому спати.