RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Фанати "Кримнаша" завили в мережі через катастрофи, що насувається

У мережі жителі анексованого Росією Криму поскаржилися на катастрофу, яка може трапиться через окупантів.

Про це повідомляє блогер під ніком RoksolanaToday&Крим вTwitter, розмістивши скріншот поста одного з жителів півострова.

Борис Єременко написав, що за інформацією від проектувальника, в місті Коктебель починаються роботи по будівництву яхтової марини. За словами жителя Криму, через це порушиться течія в Коктебельській бухті. Також через огорожі зіпсується вид і туристична привабливість місцевості.

"Коктебелю кранти. Ось Борис переживає. А зв'язку зі своїм активним сепаратизмом в 2014 він не бачить. Адже очевидна ж річ причинно-наслідковий зв'язок. Притягнув гавань? Вона тобі "вдячна"", - прокоментувала тривожний пост блогер.

Крім цього, RoksolanaToday&Крим написала про катастрофу в Коктебелі через прокладання дороги.

"Катастрофа в Коктебелі, гора Клементьєва (Узун-Сирт). Прийнято рішення про прокладання дороги - ширина буде 8 метрів. З кожного боку узбіччя по 2 метри. Дорога буде до альтанки "Зорепад спогадів". В селах Феодосії люди ходять по коліна в грязі - тротуарів та доріг немає. ГОРУ вирішили угробити", - написала вона і опублікувала фото.

Як повідомляв "Апостроф", владі Москви (Росія) прийшов документ, в якому йдеться про прийдешню катастрофу на автодорозі, що веде до Кримського мосту.