RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У Гладковського і його сина-мажора знайшли майно на величезну суму

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) провело повну перевірку декларації колишнього першого заступника Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олега Гладковського, в ході якої спливли цікаві деталі.

Як повідомляє прес-служба відомства, в декларації за 2015 рік Гладковський не вказав вартість прав на кіпрську компанію RI-SYSTEM LIMITED, якими він володіє. Загальна сума недостовірних даних в декларації перевищує 1,3 мільярда гривень.

Крім того, він приховав наявність прав свого сина в ТОВ "Кіївбіоенерго", а також той факт, що син володіє автомобілем.

Нагадаємо, що за твердженням журналістів програми "Наші гроші", батько і син Гладковські, а також ділові партнери Гладковського-молодшого Віталій Жуков і Андрій Рогоза причетні до злочинних схем в оборонному секторі України, які дозволили їм заробити щонайменше 250 мільйонів гривень. Після звільнення з поста заступника секретаря РНБО, Олег Гладковський очолив автомобільну корпорацію "Богдан".

Раніше "Апостроф" повідомляв, що п'ятий президент України Петро Порошенко заявив, що покладав великі завдання на Олега Гладковського, якого призначив заступником секретаря РНБО України, і "вони були виконані".