RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

На місці ДТП із кортежем Ярославського залишилися докази та останки загиблого: фото

На місці резонансної ДТП, яка сталася у ніч на 10 лютого в Харківській області за участю автомобіля кортежу Олександра Ярославського, залишилися не лише фрагменти автомобіля, а й останки загиблого чоловіка.

Про це у Facebook повідомив депутат Чугуївської міської ради Дмитро Дробот.

Він пише, що на місці аварії, прямо на землі, залишилися речові докази.

"Агов! Поліція Харківської області! Вам вони не потрібні для доведення справи до суду? Може, залишки авто як знак від брабуса в суді стане доказом яке саме авто вбило людину на дорозі? А останки людини не треба прибрати з місця ДТП? Нехай лишаються тут?", - ставить риторичні питання Дробот.

Він додав, що викликав на місце поліцію і чекає, що вони заберуть докази з місця ДТП.

На уточнююче питання одного з коментаторів, про які саме останки людини йдеться, він написав, що на місці ДТП залишилася частина черепа загиблого.

Нагадаємо, у ніч на 10 лютого чоловік загинув під колесами авто, що належить відомому харківському бізнесмену Олександру Ярославському.

Уранці, наступного дня до поліції звернуся водій підприємства і заявив, що за кермом авто був він. Однак, пізніше з'ясувалося, що у момент ДТП він перебував в іншому місці. У зв'язку з цим розпочато досудове розслідування за фактом притягнення завідомо невинного до кримінальної відповідальності (ч. 2 ст. 372 ККУ).

Також “Апостроф” повідомляв, що генпрокурор Ірина Венедиктова взяла розслідування ДТП із машиною Ярославського на контроль.