RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Два тижні блукав у лісі і їв траву: дивовижна історія з хеппі-ендом на Черкащині, фото

20 лютого на Черкащині знайшли чоловіка, який майже два тижні блукав лісом.

Про це інформує поліція Черкаської області.

Читайте також: На Закарпатті побили військового з ТЦК: відео і перші подробиці

39-річний чоловік, який зник у Черкасах 7 лютого, був знайдений без фізичних ушкоджень. Два тижні його шукали поліцейські, лісничі, військові, нацгвардійці та просто небайдужі громадяни.

Про зникнення місцевого жителя до поліції 8 лютого повідомила жінка. Вона розповіла, що вранці її брат поїхав на автомобілі Renault Duster й за добу додому не повернувся. Мобільний зв’язок з чоловіком також обірвався.

Пошуками зниклого зайнялися працівники Черкаського районного управління поліції. Оперативники карного розшуку перевірили транспортний засіб в системі відеонагляду “Безпечна Черкащина” й відтак встановили, що автомобіль рухався в напрямку міста Сміла. Далі правоохоронці продовжили пошуки на території Смілянщини.

Згодом вони отримали інформацію про те, що неподалік села Балаклея, в лісовому масиві працівники лісового господарства виявили Renault Duster. Проте чоловіка в машині не було.

Тоді до пошуків залучили поліцейських кінологів, працівників Смілянського відділення поліції, небайдужих громадян, військових та нацгвардійців.

"Впродовж двох тижнів пошукові групи прочісували чагарники, болото, обстежили кілометри лісового масиву. Поліцейські використовували квадрокоптер та тепловізор. І лише сьогодні, коли вкотре проходили біля річки Ірдинь — чоловіка, на щастя, знайшли", – йдеться в повідомленні.

Пізніше з’ясувалося, що чоловік у лісі втратив орієнтир й не зміг знайти шлях до свого авто на незнайомій місцевості. Вижити йому допомогло гілля дерев і трава замість їжі.

Медики повідомили, що він був знесилений, проте загрози життю та здоров’ю немає.

Нагадаємо, раніше на біля міста Брістоль рибалка піймав на озері щуку рекордних розмірів.

  • Вас також може зацікавити:

"Оренда" квартир у шахраїв: як діють аферисти і як безпечно зняти квартиру

Під Одесою підірвали авто Української добровольчої армії: постраждало подружжя відомих активістів, фото

Як не стати жертвою шахраїв "з банку": поліція назвала важливі правила