RU  UA  EN

Субота, 29 червня
  • НБУ:USD 40.22
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.22
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 червня

Всі новини

Тельцям загрожують хвороби, а Близнюкам - паперова тяганина: тижневий прогноз для всіх знаків Зодіаку

Астрологи склали гороскоп на липень для всіх знаків Зодіаку, а в перший тиждень другого місяця літа (з 4 по 10 липня) Марс переходить з Овна в Телець і втрачає свою силу, а Меркурій залишає знак своєї сили Близнюки і переходить у Рак. Венера ж з'єднається з войовничою зіркою Беллатрікс: можливе збільшення обстрілів з обох боків та загальної войовничої риторики.

Прогноз для кожного знака Зодіаку на тиждень з 13 по 19 червня склала професійний астролог Надія Борова для Realist.online.

Овен

Основні зусилля спрямовані на заробіток або збереженням наявних коштів. Також можуть виникнути питання облаштування будинку, покупок в дім. А ось ремонт краще не починати, тому що він може затягнутися надовго.

Телець

Підходящий період для відновлення відносин та врегулювання суперечок, однак у стосунках з рідними та друзями не виключено напруга. Також можна знайти нові джерела доходу. Можливе нездужання, яке не варто ігнорувати.

Близнюки

Може виникнути потреба зайнятися питаннями, пов'язаними з дітьми, документами, виплатами, оформленням чогось. Астролог радить утриматися від витрат, інвестицій та вкладень – вони загрожують втратами.

Рак

Динамічний період, пов'язаний з поїздками та відрядженнями. Основні зусилля слід спрямувати на налагодження контактів. Можливі складні переговори, у яких отримати необхідний результат допоможе гнучкість.

Лев

Роботи може побільшати, а от дохід може не виправдати очікувань, якщо не докласти до цього максимальних зусиль. Не виключені проблеми і в особистому житті - можливі сварки та нерозуміння з партнером.

Діва

Начальство може запровадити нововведення, які не сподобаються Діві, навіть здадуться їй шкідливими. Це може вивести представників знаку із рівноваги. Також є небезпека конфліктів із партнером.

Терези

Представників знаку охопить бажання взяти відпустку, поїхати кудись. По можливості краще виїхати за кордон. Робота викликатиме роздратування, а результати даватиме мізерні. Допомогти покращити настрій можуть також читання та медитації.

Скорпіон

На перший план вийдуть питання здоров'я та стосунків. Вдалими будуть домовленості з незнайомими людьми, укладання контрактів, невеликі поїздки. Найбільша напруга та труднощі виникнуть із рідними.

Стрілець

Цього тижня найголовнішими будуть творчість та діти. Творчі люди відчують піднесення і фонтануватимуть ідеями. Вони можуть здаватися сирими та нереальними, але в них може бути раціональне зерно на майбутнє. Ймовірно нерозуміння з дітьми.

Козеріг

Поганий час для вкладень та інвестицій. Не варто брати участь у сумнівних угодах та робити ставки. Зростає бажання заробити, але воно може завдати втрат. У роботі намітиться стабільність, хоч і без великих доходів, але це робота на перспективу.

Водолій

Представники знаку будуть зайняті собою та своїми справами. Однак дітям може знадобитися допомога чи порада. Домашні вихованці теж можуть вимагати уваги. Гарний період для благодійності.

Риби

Тиждень буде продуктивним: можлива важлива зустріч або розмова. Вона може бути непростою і нести певні умови чи зміни. Контакти із родичами та близьким колом стануть інтенсивнішими.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали три знаки Зодіаку, яким пощастить у липні.