RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

У Києві п'яний водій влаштував масову ДТП: опубліковані фото і відео

У п'ятницю, 18 січня, в Києві сталося ДТП за участю п'яти машин.

Про це повідомляє видання "Інформатор".

Інцидент трапився поблизу станції метро "Дорогожичі" близько 22: 20.Там зіткнулися автомобілі марки Range Rover, Daewoo Nubira, Chevrolet Lacceti, Nissan Micra і Skoda Fabia.

"За попередньою інформацією, машини Daewoo, Chevrolet, Nissan і Skoda стояли в очікуванні зеленого світла світлофора в одному ряду один за одним. У цей момент Range Rover на високій швидкості летів на червоне світло і в'їхав в Daewoo. Далі автомобілі склалися "за принципом доміно". з місця події госпіталізували пасажира Skoda з забоєм грудної клітини. на щастя, більше постраждалих немає", - йдеться в повідомленні.

У салоні позашляховика знаходилися чотири людини - дві жінки і два чоловіки з явними ознаками алкогольного сп'яніння. За словами очевидців аварії, за кермом знаходився один з п'яних чоловіків. Однак водій стверджує, що машину вела його дружина. Він нібито відвернув її, показуючи щось на телефоні, а жінка не помітила автомобілі попереду, червоне світло світлофора і в'їхала в Daewoo, який внаслідок наздогнав Chevrolet, той заділ Nissan і замкнула "паровоз" Skoda служби таксі Uber.

"Найбільше постраждав Nissan, у нього пошкоджені і передній, і задній бампери. Передбачуваний водій відмовився від перевірки на Драгер на місці, його відвезли в медустанову для проведення експертизи. На місці працювали патрульні, "швидка" і слідчо-оперативна група. Деталі події з'ясовуються", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв "Апостроф", водій "Волги", який 15 січня в селі Боково Любашівського району Одеської області скоїв наїзд на двох дівчаток в 13 і 15 років, звів рахунки з життям. А в місті Вишневе (Київська область) жінка з дитиною дивом вижили, потрапивши під колеса автомобіля. Також в Києві автомобіль збив літню жінку, яка щойно вийшла з маршрутки.