RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Даєш масажиста Шевченка: в мережі кепкують з прес-конференції збірної України

У мережі висміяли прес-конференцію збірної України, яка повинна відбутися в прес-центрі команди в Екс-анс-Провансі вдень 19 червня: згідно з повідомленнями прес-служби Федерації футболу, на спілкування зі ЗМІ прийдуть зовсім не тренери команд, а не зіграв жодного поєдинку на турнірі захисник Олександр Кучер, а також лікар Сергій Дереповскій.

Подібне рішення керівництва збірної з іронією сприйняв журналіст Кирило Крижановський.

"О! На пресухи з журналістами вже доктора збірної України відправляють. Далі хто? Родичі футболістів? Водій Павелко (президент ФФУ -" Апостроф ")? Японський масажист Шевченко? Норм, чо ...", - написав на своїй сторінці в Фейсбуці головний редактор видання football.ua.

"Ну, до речі, водій Павелко, це було б принаймні, весело. А масажист Шевченко? Є ризик, що нічого не скаже", - прокоментували пост інші користувачі і колеги журналіста.

Нагадаємо, що збірна України ще в другому турі втратила будь-які шанси на вихід в плей-офф турніру. Українці програли два матчі з рахунком 0: 2 - Німеччини і Північної Ірландії, ставши однією з найгіршою команд Євро-2016. Після програшу ірландцям, тренерський штаб "синьо-жовтих" з небажанням пояснював невдачі, обмежившись стандартними відмовками.

21 червня в Марселі українці проведуть останній матч на турнірі - їм буде протистояти Польща. Гра розпочнеться о 19:00.

Про те, як сприйняли поразки збірної України на Євро соцмережі, читайте в матеріалі "Апострофа": Проти України застосували "Град": соцмережі обговорюють провал команди Фоменко на Євро-2016.