RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

17 квітня

Всі новини

Іменитий боксер Путіна домагається бою з Кличком

Російський боксер Олександр Устінов претендує на бій з українським боксером Володимиром Кличком за титул чемпіона світу в суперважкій вазі за версією Всесвітньої боксерської асоціації (WBA).

Про це повідомляє Комерсант.

Менеджер Устинова Володимир Хрюнов заявив виданню, що "вже більше тижня" інформує керівництво Всесвітньої боксерської асоціації про "необхідність виконання раніше взятих нею на себе зобов'язань". Менеджер наполягає на тому, що саме Устинов повинен стати суперником Кличка в бою за титул чемпіона світу, який залишився вакантним після того, як британець Тайсон Ф'юрі, який здобув перемогу над Кличком у листопаді 2015 року, відмовився від пояса через проблеми з наркотиками. Після поразки Кличко домовився з Ф'юрі про реванш, але тепер це неможливо.

За даними видання, не відбувся бій між іншими претендентами на чемпіонський пояс – Устиновим і кубинцем Луї Ортісом, який нібито «ухиляється від бою під різними приводами».

Хрюнов впевнений, що в будь-якому випадку "з юридичної точки зору ситуація виглядає так, що Володимир Кличко зобов'язаний битися з Олександром Устиновим": адже WBA ніколи не скасовувала свій турнір, і українець з росіянином можуть, враховуючи події, розглядатися як переможці півфіналів.

Менеджер також додав, що зараз, незважаючи на майже річний простій у виступах, пов'язаний з плутаниною навколо бою з Ортісом, Устинов постійно тренувався і брав участь у спарингах з сильними супротивниками, тому перебуває в хорошій формі. На думку Хрюнова, у нього були б солідні шанси впоратися з Кличком.

Як повідомляв "Апостроф", на найближчий час заплановано поєдинок Кличка з чемпіоном світу за версією IBF Ентоні Джошуа. Бій довелося перенести на весну 2017 року через травму Кличка.