RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

У МОК назвали помилкою допуск Росії до участі в Олімпіаді

Рішення Міжнародного олімпійського комітету допустити російських спортсменів до участі в Олімпійських іграх 2016 було помилкою. Про це заявив член МОК Герхард Хайберг.

"Чи було помилкою не відстороняти Росію від участі в Олімпіаді? Так. Я вважаю, що ми були наївними. Включаючи мене самого, оскільки я голосував за те рішення МОК, яке було прийнято. Тому я вважаю, що ми повинні бути жорсткіше наступного разу. Я вже веду про це дискусію, тому що інші члени МОК дотримуються іншої думки", - наводить слова члена МОК Sports.ru з посиланням на VG.

"Можна сказати, що МОК ще ніколи не стояв перед такими складними викликами. Це стосується багатьох аспектів, найважливіший з яких - антидопінгова робота. Йдеться про організаційні питання і те, як ми будемо вирішувати питання щодо Росії в майбутньому", - також зазначив Хайберг.

Нагадаємо, в липні МОК допустив збірну Росії до участі в Олімпіаді, але дозволив федераціям з кожного виду спорту приймати рішення про допуск або відсторонення конкретних спортсменів з РФ.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що МОК анонсував нові санкції проти Росії.