RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Харків отримав право проведення чемпіонату Європи з боксу

Харків прийматиме чемпіонат Європи з боксу 2017 року. Про це повідомляє офіційний сайт Федерації боксу України.

Турнір найкращих боксерів континенту пройде з 14 по 26 червня. Відзначається, що на право проведення претендували також Росія і Туреччина, але більшість членів виконавчого комітету Європейської конфедерації боксу (EUBC) проголосували за Харків.

"Я абсолютно впевнений в тому, що ФБУ та організаційний комітет змагань забезпечать проведення чемпіонату Європи з боксу серед чоловіків на найвищому рівні і створять якісну платформу для кваліфікації європейських боксерів на світову першість", - зазначив президент EUBC Франко Фальчінеллі.

Відзначимо, що Україна вперше отримала право на проведення чоловічого чемпіонату Європи з боксу. "Ця подія стане для нашої держави історичною, тому ми повинні зробити все можливе, щоб в черговий раз показати те, як ми можемо і вміємо організовувати змагання такого високого рівня", - підкреслив глава ФБУ Володимир Продивус.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що продаж квитків на бій між українцем Володимиром Кличком і британцем Ентоні Джошуа встановив рекорд "Уемблі".