RU  UA  EN

Субота, 29 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 червня

28 червня

Всі новини

Агент Зозулі розповів про скандальне повернення футболіста в "Бетіс"

Агент українського форварда Романа Зозулі Володимир Кузьменко детально розповів про ситуацію, в яку потрапив його клієнт.

"Деяким радикальним людям здається, що їм здалеку краще видно, що насправді відбувається в Україні. І що вони краще знають, правильно чи неправильно робить Рома, допомагаючи нашим військовим. Ну, а називати герб України неонацистським символом, це взагалі удар не тільки по Ром, але і по всій країні. Дуже прикро, що все так сталося.

Ситуація склалася патова: Рома не може грати ні там, ні там. Але для мене зараз найголовніше, щоб у нього все було добре, і щоб з ним нічого не сталося. Тому переходу в "Райо" точно не буде. Так, як вони його взяли... Якщо б ми знали заздалегідь, що таке може бути, то й розмови б про цей перехід не заводили. І для мене, і для Роми це стало повною несподіванкою. Я багато чого бачив, але таке", - заявив він.

За словами Кузьменка, вже біля входу в офіс "Райо" і його Зозулю зустрічали кілька вболівальників, після чого до них приєдналося ще 20 осіб.

"Вони почали вигукувати різні неприємні речі в його адресу. Рома хотів вийти з ними поговорити, пояснити, я теж намагався з'ясувати, в чому причина. Але вони взагалі нікого й нічого не хотіли слухати, продовжували обзивати його різними словами. Дійшло до того, що вийшов президент клубу, і вони поставили ультиматум: "Він або ми". Керівництву "Райо" ця ситуація теж була дуже неприємна, їм було незручно, що так сталося, але вони дали зрозуміти, що нічого зробити не можуть. І я просто забрав Рому, і ми поїхали. З боку "Бетіса" вже сказали: "Повертайтеся – і все". Для них головне, щоб людина відчувала себе впевнено, і щоб подію ніяк не вплинуло на психіку гравця", - зазначив агент в інтерв'ю "Сегодня".

Нагадаємо, що форвард був відданий в оренду клубу Сегунди "Райо Вальєкано", однак через невдоволення місцевих фанатів Зозулі довелося повернутися в розташування "Бетіса".

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Зозуля після переходу в "Райо Вальєкано" відповів на звинувачення в нацизмі з боку іспанських вболівальників.