RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Встали і пішли: в Україні різко висловилися про винних у "справі Мораєса"

Відомий спортивний журналіст Артем Франков висловив думку, що керівництво ФФУ має піти у відставку, якщо збірну України покарають через натуралізацію бразильского форварда Жуніора Мораєса.

Про це Франков сказав в інтерв'ю "Апострофу".

"Якщо щось таке все ж станеться, то першим ділом в ім'я очищення нашого футболу, все керівництво ФФУ має дружними рядами піти у відставку. Всі, хто до цього причетний хоч якимось чином. Головний начальник, який за все відповідає, той, хто цим займався безпосередньо і так далі. Встали і пішли.

У тому числі і керівник федерації. А як інакше? Якщо подібне станеться, я навіть думати про таке не хочу. Я вірю в нашу позицію, але я б робив набагато обережніше. Є такі запобіжні клапани, які потрібно всюди розставляти", - сказав Франков.

"Я зовсім не зрозумів поведінку нашої федерації, яка моторошно поспішала з Мораєсом. Як тільки Мораєс отримав громадянство України, його тут же заслали в збірну. Хоча здоровий глузд підказує, що спочатку зробіть запит до відповідного комітету ФІФА. Нехай вони письмово дадуть відповідь, що він має право грати за збірну України. І потім цим папірцем можна було б зняти будь-які питання раз і назавжди", - також зазначив журналіст.

Нагадаємо, Україну можуть позбавити набраних очок в матчах з Португалією (0:0) і Люксебургом (2:1), якщо буде доведено, що Мораєс був натуралізований з порушенням статуту ФІФА.

Більш детально читайте на "Апострофі" - Сподіватися і молитися: що загрожує Україні за Мораєса.

Нагадаємо, як повідомляв "Апостроф", раніше в ФФУ зробили заяву про скандал з Мораєсом.