RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

"Орли" обіграли "Мілан" в Кубку чемпіонів: відеоогляд

У матчі Міжнародного кубка чемпіонів італійський "Мілан" поступився португальській "Бенфіці" з рахунком 0:1. Зустріч відбулася в Бостоні на стадіоні "Джилетт-Стедіум".

Початок матчу пройшов за переваги португальців, які завдали кілька небезпечних ударів по воротах "Мілан". Потім ініціатива перейшла до італійців, які в одному з епізодів м'яч потрапили в штангу воріт "орлів".

Друга половина прийшла за рівної гри. Єдиний гол виявився курйозним. На 70-й хвилині Адель Таарабт пробив з 20 метрів, м'яч влучив у гравця "Мілана" і рикошетом влетів у ворота повз безсилого голкіпера.

Таким чином, "Бенфіка" виграла три матчі з трьох на турнірі, "Мілан" програв два поєдинки з двох. "Орли" завершили виступи в кубку чемпіонів, "Мілан" 3 серпня проведе заключний матч з "Манчестер Юнайтед".

"Мілан" Італія - "Бенфіка" Португалія - 0:1 (0:0)

Гол: Таарабт, 70

"Мілан": Доннарумма (Рейна, 46), Калабрія (Конті, 46), Мусаккьо (Габбія, 64), Романьйолі, Родрігес (Стрініч, 64), Біглія, Кастільехо, Сусо, Чалханоглу (Крунич, 64), Боріні (Брешаніні , 87), Пентек (Мальдіні, 87).

"Бенфіка": Влаходімос, Грімальдо (Ебуехі, 73), Діаш, Нуну Тавареш, Феррі (Жардел, 73), Фейса (Флорентіну, 73), Пицци (Шикінью, 72), Пірес (Самаріс, 72), Рафа Сілва (Кайо , 72), Таарабт (Жота, 86), Сеферович (Живкович, 87).

Раніше "Апостроф" повідомляв, що "Атлетіко" принизив "Реал" в Кубку чемпіонів.