RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

А не час когось міняти: фанати відреагували на чергову нічию "Динамо" в Лізі Європи

Вболівальники київського "Динамо" поділилися думкою про нічийний результат матчу з "Копенгагеном" у 4-му турі групового турніру Ліги Європи.

Для киян нічия з данцями стала третьою в чотирьох матчах і клуб займає друге місце в турнірній таблиці групи В.

Чимала частина коментарів присвячена темі замін. У матчі з "Копенгагеном" головний тренер київського клубу Олексій Михайличенко провів всього одну заміну на 88-й хвилині. Втім, можливо, хтось із фанатів натякає на заміну тренера.

"Багато сумбуру і неорганізованості в атаці. Щось не видно, що Динамо має якісь награні комбінації і домашні "заготівки", а вони повинні бути".

"У мене одного відчуття, що Михайличенко тупо похер на команду? Типу його просто поставили перед фактом, що він "новий" тренер Динамо і все. Або це така захисна реакція і нервовий стан людини. Тому що він взагалі живим чи не здається. Якась приреченість в очах"

"Показали "біло-блакитним" їх справжній рівень. А то після матчу з Шахтарем, який сам грав в половину ноги, хтось сильно повірив у себе"

"Відмучилися. Маючи стільки моментів, стільки вільного простору, примудрилися зіграти внічию. Я не хочу нічого говорити. Замість слів на думку спадає якась матюки".

"Все дуже плохо. Тактікі немає, думки на поле немає, а так як віддають пас - це взагалі ганьба. Невже тренерський штаб не вживає жодних заходів ?? Сидорчук, Циганков, Караваєв гірші в останніх іграх. В дубль потрібно їх терміново".

"Не обіграти команду, яка за матч провела півтори атаки - це звичайно потужно. 6 з 12 в такій групі - це катастрофа".

"Суркіс, видать, штрафує Михайличенка за заміни раніше 80-ї хвилини і більше однієї за гру".

"Та ну навіщо заміни? Все ще свіженькі, он як бігають".

"Заміна ?????? ОГО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!".

"Чи не час щось міняти? Або кого-то", - пишуть користувачі.