RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Ліга чемпіонів: "Барселоні" не допоможуть два ключових гравці в матчі з " Інтером"

"Барселона" не зможе розраховувати відразу на двох основних футболістів в матчі шостого туру групового етапу Ліги чемпіонів проти "Інтера", який пройде 10 грудня в Мілані. Онлайн-трансляція матчу "Інтер" - "Барселона" буде доступна на "Апострофі". Початок зустрічі о 22:00.

Так, до Італії не полетіли лідери команди - Ліонель Мессі і Жерар Піке, при цьому місце в заявці на гру знайшлося відразу декількох юніорам.

Головний тренер "Барселони" Ернесто Вальверде пояснив, що він особисто вирішив дати час Мессі відпочити.

"У нас щільний графік, і з огляду на всі майбутні матчі, я прийняв рішення залишити Мессі поза заявкою. Лео відпочиває, нічого більше. Попереду нас чекають важливі гри. У зв'язку з цим я вирішив, що деякі футболісти не увійдуть в заявку. В минулому сезоні ми провели на "Джузеппе Меацца" чудовий матч. І до речі, ми були без Мессі", - сказав Вальверде.

Цікаво, що "Барса" після п'яти турів і гарантувала собі перше місце в групі. Другу путівку в плей-офф будуть розігрувати між собою "Інтер" і дортмундська "Боруссія". У тому випадку, якщо команди наберуть однаково очок, то за різницею особистих зустрічей далі пройдуть італійці.

Нагадаємо, що в 5-му турі Ліги чемпіонів "Барселона" перемогла "Боруссію" , а "Інтер" обіграв "Славію".