RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Це вам не "Олімпік": вболівальники яскраво відреагували на виліт "Шахтаря" з Ліги чемпіонів

Вболівальники відреагували на виліт донецького "Шахтаря" з Ліги чемпіонів після поразки від італійської "Аталанти" (0:3).

"Ідіот німець, не дати чисту жовту картку другу, зате дати дві дурні картки Додо. Суддя ще й тварюка. Шахтар грав погано, але в 10 атланта повинна дуже мало шансів".

"Кротам щирі співчуття. Але це - діагноз нинішнього рівня Шахтёра.Счёт міг бути іншим - але, крім невезіння, позначилося надмірно ліберальне ставлення українських суддів до Шахтарю в УПЛ. В обох епізодах зі своїми картками Додо грав, як звик в УПЛ - там йому б за таке і пальчиком НЕ погрозили .... та й гол Коваленко в Україні б 100% зарахували, а гол Кастаньо - навряд чи ".

"А так, є і плюси ... Ну що б Шахтарю світило в ЛЧ? ... 1/8 максимум, і типу репутація клубу ... А ось в ЛЄ шанси більше ... І балів можуть більше принести (про що так люблять говорити затяті адепти команди) ... Тим більше що шанси ДК, якщо вони туди ще проб'ються, невеликі ... 1/16 максимум ... Ось і стануть знову героями ... Напевно ... ".

"Тайсона гнати ссанимі ганчірками. Грати він більше за Шахту не хоче, це очевидно. Пятов - на лавку, і награвати того ж Трубіна хоча б ... Марлос - пенсіонер, спасибі за все і - до побачення. Ну і захист - це просто біда, обійняти і плакати ... ".

"Чесно, цей матч 1 в 1 як з Загребом, але там ми відскочили і зробили 3-3. По суті, ми показали одну з найгірших ігор в нашій групі, але з іншого боку, ЛЕ той турнір, де ми можемо себе проявити".

"За фактом Шахтар провалив ЛЧ, не одну команду Шахтар в ЛЧ не переграв".

"Ну лошара. Ето вам не Олімпік. Тільки і можете грати в УПЛ".

"Зате Ковалівки і олімпіки виносимо. І радіємо, що у сусідів ще більший смуток .... Так і живемо, лять".

"Шахта прямо як зеніт ... 0-3 ... Та ще очок в групі менше набрали .. докотилася".

"Шкода українців, Бразилія посипалися і кинули грати. Цікаво глянути статистику відборів Тайсона в другому таймі".

"Спочатку дивився без інтересу. Але вийшов Малиновський, за кількістю українців команди практично зрівнялися, стало цікавіше. Похворіли за Аталанту. Отримав задоволення".

"Яка біль, яка біль Шахтар-Аталанта 0-3!".

"У плей-офф вийшли МанСіті, ПСЖ, Реал, Барселона, Баварія, Ювентус, Тоттенхем, Атлетіко, Ліверпуль, Наполі, Боруссія, Челсі, Ліон, Валенсія, РБ Лейпциг, Аталанта ... Скажіть, а яким боком Шахтар міг опинитися в цієї компанії ??? "

"Аталанта:" І на руїнах кротовні напишуть наші імена! ")))))"

"Ось ми і побачили, що таке Шахтар проти добре організованої, тактично вишколеної команди з технічними гравцями. Проти команди, якій треба перемогти. 0-3. І привіт від Малиновського, який Шахтарю не знадобився. Накупили Додо, Тете, Момо, Бебе, Ноно, Зезе ... А вийшло Геге ", - пишуть користувачі.