RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

"Олімпік" і "Маріуполь" видали вогняну кінцівку в матчі чемпіонату України: відео

У матчі 25-го туру чемпіонату України "Олімпік" і "Маріуполь" зіграли внічию з рахунком 2:2. Зустріч відбулася в Києві на стадіоні "Динамо ім. В. Лобановського".

Рахунок був відкритий на 16-й хвилині, відзначився Віталій Балашов з передачі Шахаба Захеді. На 35-й хвилині гості відновили рівновагу завдяки голу Сергія Чоботенко, якому асистував Дмитро Топалов.

Кінцівка матчу видалася ураганною. Спочатку Андрій Кравчук вивів "Олімпік" вперед і здавалося приніс перемогу своїй команді, але через кілька хвилин гостей врятував від поразки Олексій Кащук з пасу Віктора Корнієнко.

"Маріуполь" залишився на восьмому місці в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги. "Олімпік" як і раніше займає 11-у позицію.

"Олімпік" - "Маріуполь" - 2:2 (1:1)

Голи: Балашов (16), Кравчук (82) - Чоботенко (35), Кащук (85)

"Олімпік": Кичак, Лебеденко, Зотько, Гришко, Цимбалюк, Тейшейра (Пасіч, 64), Романовський (Кравчук, 64), Балашов (Баланюк, 75), Кравченко, Політило, Захеді (Ксьонз, 86).

"Маріуполь": Гальчук, Кирюханцев (Тищенко, 77), Чоботенко, Дава, Биков, Топалов (Чурко, 64), Горбунов (Корнієнко, 57), Федорчук (Кащук, 77), Ігнатенко, Мишнєв, Кулаков (Фомін, 63) .

Попередження: Зотько (12), Захеді (21), Федорчук (42), Чоботенко (87).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

Раніше повідомлялося, що в 25-му турі чемпіонату України "Зоря" обіграла "Колос", "Шахтар" переграв "Десну".