RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Креатив головного мозку: опубліковані фото найбезглуздіших "переможних" плакатів в Росії

В інтернеті показали, як в Росії "креативні розуми" привітали людей плакатами до Дня Перемоги.

Про це повідомляє ресурс "Максим".

Опублікували фото найдивніших бігбордів і плакатів, якими "прикрасили" міста Російської Федерації на 9 травня.

Так, в місті Ивантєєвка жителі помітили борд з підписом "Вони билися за Батьківщину!". Однак на ньому також зображений впізнаваний екіпаж німецького "Юнкерса".

В Орлі до Дня Перемоги повісили плакат "Перемога діда - моя перемога". Але на ньому не всі зображені люди є радянськими солдатами.

У Барнаулі вирішили, що краще за всіх привітання з Днем Перемоги продемонструє американський солдат серед пальм острова Гуам в Тихому океані.

А в 2015 році в Свердловській області переплутали солдатів вермахту.

У Челябінській області слова "Це наша перемога!" вимовляють американські солдати, ставлять прапор над японським островом Іводзіма.

У Калінінградській області до 9 травня повісили вітальні плакати з англійськими солдатами в 1915 році в Дарданеллах.

На цьому фото, зробленому в Чебоксарах, фріца на задньому плані можна відразу й не помітити, намагаючись зрозуміти, сербський це прапор або чийсь ще.

Краснодар. Знову ж "Пам'ятаємо...", як виглядає прапор Росії. На фото, швидше за все, французькі ВПС.

У Калінінграді на привітаннях розміщують німецькі "Тигри".

Воронежская область. Скоріш за все, на плакаті зображений американський танк "Шерман" або інший танк колишніх союзників.

Жителів Чебоксар вирішили привітати з Днем Перемоги за допомогою німецького міномета.

У Самарі американський Mustang-1 летить прямо на радянського політрука, який кличе в атаку.

Кілька років тому в Калінінграді у вітальній листівці ветеранам на звороті була реклама ритуальних послуг. У рекламному блоці написано: "Ритуальні послуги, в тому числі військовослужбовцям; пам'ятники (учасникам ВВВ, бойових дій, пенсіонерам МО та інших силових структур за рахунок бюджету); великий вибір натурального каменю; огорожі, укладання плитки, догляд за могилами та ін.".

Цей карлик на коні більше схожий на Тіріона Ланністера з "Гри престолів", ніж на маршала Георгія Жукова. Можливо, через це не відразу впадає в очі, що фашистські прапори, які топче кінь, відзеркалюють, тому більше схожі на символіку сонцевороту, ніж нацизму.

Але якщо десь тему фашизму можна вважати розкритою не до кінця, то явно не тут. Уральський банк, можливо, хотів зробити відсилання до 1418 днів Великої Вітчизняної війни, але в підсумку вийшов кодовий слоган націоналістів 14/88. Хоча відсотки на кредити в банках дійсно можна назвати фашистськими, реклама для бізнесу явно не найвдаліша.

Але якщо минулий плакат був нехай і не найгіршим прикладом подієвого маркетингу, то тут навіть і не знаємо. Такі плакати і флаєри викликають лише негативні почуття.

Як повідомляв "Апостроф", в Лисичанську 9 травня провели святковий мітинг з радянськими прапорами, на якому депутат Сергій Дунаєв виголосив промову, згадавши "нашу столицю Москву".