RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

Ти гавкаєш і смердиш, як свиня: Жириновський нарвався на жорсткий хейтспіч від дипломата, відео

Колишній надзвичайний посол Азербайджану в Швейцарії, Білорусі, Пакистані і Молдавії Ісфандіяр Вагабзаде записав відео, повне образ на адресу російського політика Володимира Жириновського.

Відеоролик із зверненням з'явився в YouTube.

Дипломат записав звернення до Жириновського після того, як лідер ЛДПР назвав Кавказ "зоною російського впливу" і закликав відновити контроль над усіма територіями Російської імперії і СРСР.

"Володя, слухай, жирна свиня, старий осел. Ти колись нас обізвав баранами, але я не зрозумію, чому всі ми промовчали. Минув деякий час - і ти почав нахабніти. Твоє нахабство не має меж. Що завгодно ти бурчиш, гавкаєш, що завгодно говориш. Ти смердиш як свиня, ти свиня, і смердить твоя нація як свиня", - заявив дипломат.

Дипломат також пообіцяв відправити Жириновському спеціальний намордник, куплений на власні гроші.

Вагабзаде нагадав, що Азербайджан щомісяця поставляє в Росію ікру, рибу і гроші - в той час як азербайджанці вмирають від голоду.

Приводом для скандалу стала заява Жириновського в ефірі радіо "Комсомольская правда". Він звернувся до президента Азербайджану Ільхама Алієва, і попередив, що ніхто не має права навіть "косо" подивитися на російських миротворців в Нагірному Карабасі. Також політик заявив, що Алієва варто було б "викликати на килим".

Раніше в мережі влучно відповіли лідеру ЛДПР Володимиру Жириновському, який під час послання президента РФ Федеральним зборам пообіцяв силовикам нагороду в 10 мільйонів рублів тому, хто "повісить російський прапор над Києвом".