Лайм

Худнемо смачно: чим замінити солодощі, випічку та інші шкідливі продукти

Що можна їсти, коли худнеш

Хочете схуднути, не відмовляючись від смачної їжі? У цьому матеріалі ми розповімо, як виключити зі свого раціону шкідливі продукти, не страждаючи від браку солодощів та інших ласощів.

Чим замінити солодощі

Ідеальні замінники цукерок: сухофрукти, сирки в глазурі, горішки, йогурти. Також можна їсти горіхи з медом, різні злакові батончики, пити молочні коктейлі з протеїном. Доброю ідеєю будуть смузі з кефіру або молока зі свіжими фруктами, медом, протеїновим порошком.

Але пам'ятайте, що всі солодощі містять велику кількість вуглеводів. Тому навіть корисні солодкі продукти потрібно вживати тільки в першій половині дня.

Чим замінити фастфуд

Можна приготувати вдома корисну шаурму, в окремому матеріалі ми раніше розповіли, як це зробити. Також можна висушити в духовці картоплю зі спеціями, щоб приготувати домашні чіпси. Таким же чином можна сушити будь-які овочі.

Хорошим перекусом можуть бути солоні горіхи, рисові чіпси (в невеликій кількості), чіпси з яблук і кокоса. Їх можна купити у відділах з дієтичним харчуванням. Також можна приготувати вдома бургери з булочками з зернового хліба, ну а корисну піцу ви можете навіть замовити в ресторані. Важливо, щоб тісто було тонким, а начинка не дуже калорійною.

Ось ще кілька смачних продуктів, які можна вживати на дієті: попкорн (в невеликій кількості), сирний крем (збитий з медом і нежирним йогуртом сир), фруктове пюре, фруктовий салат з медом, печені яблука з корицею, сирна запіканка без борошна, куряче філе з ананасом, нагетси без панірування, сухе м'ясо (м'ясні снеки).

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймLifestyle
Теги:

Читайте також

У них чудове почуття стилю: які знаки Зодіаку вміють красиво одягатися

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які красиво одягаються і завжди мають стильний вигляд - Терези, Леви, Близнюки, Тельці

Як приготувати "ліниву" паску на Великдень-2024: швидкий рецепт, який вийде у всіх

Як у домашніх умовах приготувати швидку паску з бездріжджового тіста, щоб урізноманітнити святкове меню своєї родини на Великдень 

Натуральне добриво з дріжджів: як їх розводити і використовувати на городі

Розчином дріжджів у квітні і травні можна підгодувати цибулю, часник, редис та інші рослини - як його приготувати, в чому користь