Кожна господиня любить балувати свою родину млинцями, панкейками, вафлями, кексами або круасанами. Ці страви можна подати зі сметаною або джемом, а також зробити домашню Нутеллу з фундуком або шоколадну пасту з волоськими горіхами. theLime ділиться з вами перевіреним рецептом такої пасти.

Фото: pixabay.com

Інгредієнти: волоські горіхи (1,5 склянки), цукор (1 склянка), молоко (1 склянка), какао (2-4 ст. л.), вершкове масло (2 ст. л.).

Приготування:

Волоські горіхи підсмажуємо на сухій сковороді без олії чи вершкового масла. Потім подрібнюємо їх будь-яким способом – у блендері, кавомолці, качалкою або за допомогою м'ясорубки.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Викладаємо в каструлю подрібнені горіхи, цукор, вершкове масло та какао. Заливаємо все молоком та ставимо на слабкий вогонь. Доводимо до кипіння, постійно помішуючи. Варимо все разом приблизно 10 хвилин - за цей час маса повинна загуснути. За бажанням можна довше уварювати шоколадну пасту, щоб вона була густішою.

Потім перекладаємо шоколадну пасту в піалу і подаємо до столу до млинців чи круасанів. Її також можна перекласти в банку та зберігати у холодильнику.

Фото: pinterest.com