RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Зняли годинник за ціною квартири: в Києві нахабні злодії обікрали депутата

У п'ятницю, 20 вересня, на Хрещатику в Києві, біля будівлі мерії обікрали депутата Київради від партії "Європейська Солідарність" Георгія Ясинського.

Про це розповіли джерела в правоохоронних органах столиці, передає "Страна".

Так, депутат звернувся в поліцію і написав заяву, що біля місця його роботи кишенькові злодії на вулиці зняли у нього з руки годинник марки Breguet і зникли.

Слід зазначити, що Breguet є елітною маркою швейцарських годинників. Джерела в Київраді відзначили, що у Ясинського була Breguet Marine Automatic Chronograph - модель годинника приблизно за 31 тисяч доларів (750 тисяч гривень), тобто вартістю однокімнатної квартири в спальному районі Києва. Відзначається, що годинник був в корпусі з 18-каратного рожевого золота. Завдяки спеціальному покриттю вони дозволяють бачити стрілки в темряві, також в моделі присутні золотий циферблат з чорним родієвим шаром. Застібка на годиннику також виконана із золота.

Потерпілий внаслідок крадіжки Георгій Ясинський з травня 2014 був депутатом Київради, секретарем постійної комісії Київради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку.

У поліції за фактом крадіжки відкрили провадження у ч.5 ст.185 КК України (крадіжка в особливо великому розмірі). Злодію загрожує до 12 років позбавлення волі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше на засіданні Верховної Ради народний депутат Володимир Кальцев "засвітив" годинник марки Breguet, які оцінюються в 3,4 мільйона гривень.