RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Багато знав? Спливли нові деталі загибелі на полюванні адвоката підозрюваного в справі Вороненкова

Адвокат Святослав Пархоменко, який був убитий 10 листопада в Житомирській області, міг мати доступ до важливої інформації про вбивство екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова.

Про це повідомляє Obozrevatel.

Адвокат Владислав Добош, який разом з Пархоменком є захисником підозрюваних у справі про вбивство Вороненкова, стверджує, що загибель його колеги на полюванні могла бути невипадковою.

"Я тільки знаю одне: полювання - дуже зручне місце. І у нас вбивства людей на полюванні, які маскуються під нещасні випадки і т.д., не рідкість", - говорить Добош.

Він також повідомив, що Святослав Пархоменко мав доступ до серйозних джерел інформації, які відчутно впливали на хід справи.

"Святослав не був номінальним, призначеним адвокатом - він дійсно боровся за підзахисного, докопувався до правди. Якісно робив свою роботу. І з огляду на, що мав певний доступ до серйозних джерел інформації у справі про вбивство Вороненкова... Тому ми знали більше, ніж слідство давало в суді. Ця інформація розвалювала божевільну версію слідства. І тому я нічого не виключаю", - розповів Влад Добош.

За словами адвоката, 12 листопада має відбутися чергове судове засідання у резонансній справі про розстріл в Києві екс-депутата Держдуми РФ.

Поліція Житомирської області вже вилучила всю зброю в учасників сутички, яка спричинила смерть Пархоменка. Як відомо, адвокат також був головою організації "Радомишльські мисливці". В день трагедії він з двома товаришами здійснював профілактичний рейд мисливських угідь. Там вони нібито зіткнулися з групою чоловіків, яких запідозрили в браконьєрстві. Виникла суперечка, яка переросла в стрілянину.

"Під час подальшої сварки керівник ГО "Радомишльські мисливці" зробив кілька пострілів з пістолета у бік одного з мисливців. Той, в свою чергу, вистрілив з мисливської рушниці. В результаті єгер, 41-річний киянин, отримав смертельну травму, а мисливець, 52 -річний житель Київської області, був доставлений в реанімаційне відділення Коростишівської лікарні у важкому стані", - повідомили в поліції.

Як повідомляв "Апостроф", в Москві зі стріляниною був викрадений український кримінальний "авторитет" Юрій Василенко - головний фігурант справи про вбивство в Києві екс-депутата Держдуми Дениса Вороненкова.