RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Зеленський прилетів в Одеську область: фото, відео і заяви президента

У суботу, 4 липня, президент України Володимир Зеленський розпочав робочу поїздку в Одеську область з метою ознайомлення з реконструкцією та будівництвом об'єктів інфраструктури в рамках програми "Велике будівництво".

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Офісу президента.

Глава держави оглянув портові термінали і провів зустріч з представниками бізнесу Одеської області, під час якої президента ознайомили з інвестиційними проектами регіону.

В ході візиту в Одеську область Володимир Зеленський прокоментував ситуацію з відставкою глави Національного банку України.

Відповідаючи на питання щодо звільнення Якова Смолія та зростання курсу долара, президент відповів, що з екс-главою Нацбанку він в хороших відносинах і вже є кілька кандидатур на посаду керівника НБУ. Зеленський розповів, що він зустрічався з представниками державних і комерційних банків, які дали оцінку можливого ходу подій.

"Приводу для паніки немає", - запевнив президент.

Запланована також участь Володимира Зеленського в урочистостях заходах з нагоди Дня ВМС України.

Як повідомляв "Апостроф", раніше президент України Володимир Зеленський провів перше засідання Національної ради реформ за участю керівництва Кабінету Міністрів і Верховної Ради України.