RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Путін очолить нову партію в Росії: племінник президента пішов в політику

Двоюрідний племінник президента Росії Роман Путін вирішив зайнятися політикою - колишній співробітник ФСБ і підприємець очолить партію "Народ проти корупції".

Про це повідомляється на сайті політичної організації.

Остаточне рішення про призначення Путіна головою партії буде прийнято 5 липня на її з'їзді.

"Роман Ігорович має великий досвід громадської і політичної діяльності, в області державної служби. Ефективний підприємець. Партія отримає новий імпульс у розвитку антикорупційної діяльності, реалізації різних соціальних проектів", - зазначили в партії.

Раніше стало відомо, що Роман Путін планує створити партію на базі очолюваного ним руху "Люди справи". За його словами, рух з'явився в лютому і зібрало вже 16 тисяч прихильників в 45 регіонах. До ради руху входять ректор Московського інституту сучасного академічної освіти Лариса Астанина, президент Федерації тхеквондо (ІТФ) Росії Лазос Цілфідіс, а також підприємці та юристи.

Путін заявляв, що члени руху підтримують політику президента і "хотіли б сприяти влади в її позитивних починаннях".

Як повідомляв "Апостроф", який втік з Росії засновник збанкрутілого Межпромбанка банкір Сергій Пугачов, якого на батьківщині заочно звинувачують в розтраті і зловживанні повноваженнями, виклав на своєму сайті фотографії з особистого архіву. Серед них є зображення дочок президента Володимира Путіна в юності.