RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Названо знаки Зодіаку, які почнуть життя з чистого аркуша в кінці вересня

Представників чотирьох знаків зодіаку в кінці вересня чекає можливість почати життя з чистого аркуша.

Астрологічний прогноз опублікував сайт "Слово і Фраза".

Близнюки

Представники цього знака в кінці вересня відчують бажання кардинальних змін у житті. При цьому крок до змін на цей раз призведе до успіху. Вдасться знайти нову перспективну і високооплачувану роботу або ж піднятися на кілька щаблів по кар'єрних сходах. Потрібно залишити позаду токсичних приятелів і тих хто не вірять в ваш успіх.

Рак

Кінець вересня принесе Ракам непрості часи. Йому доведеться на час розпрощатися з постійністю і рутиною, в яких він почувається комфортно, і зважитися на сміливий крок. Це вимагатиме сміливості, але призведе до успіху. Варто проаналізувати обстановку і звільнитися від усього зайвого.

Терези

Представники цього знака самі відчувають необхідність змін і стануть каталізатором цього процесу. Кінець вересня - хороший час для здійснення маленьких кроків, які в підсумку призведуть до великих результатів. Деякі зможуть не тільки досягти нового рівня в кар'єрі, але і зустріти любов.

Скорпіон

В кінці вересня Скорпіону доведеться відмовитися від чогось звичного, створення чого раніше коштувало йому чималих зусиль. Це створить певні труднощі для представників цього знака. Але врешті-решт Скорпіон зважитися йти по незвіданому шляху і досягне бажаного.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи розповіли, представникам яких чотирьох знаків Зодіаку астрологічний прогноз готує приємний сюрприз в кінці вересня.